Transporta droguri cu ajutorul unei pisici! Animalul era îmbrăcat în bebeluș

de | 16.04.2023 21:30 | Știri, După subiect, Eveniment

Transporta droguri cu ajutorul unei pisici! Animalul era îmbrăcat în bebeluș

Eveniment hilar, demn de scenariul unui film de comedie, într-un oraș din Rusia. O femeie a fost prinsă, joi, în localitatea Nijni Taghi, în timp ce transporta droguri cu ajutorul unei pisici.

Mai exact, rusoaica a deghizat animalul într-un bebeluș, îmbrăcând pisica într-un body și punându-i șosete, un scutec și o căciulă. Acolo, femeia ascunsese drogurile.

Ulterior, polițiștilor le-a fost atrasă atenția, deoarece „bebelușul” scotea sunete ciudate, potrivit „Le Figaro”, citat de News.ro.

Astfel, poliția a oprit-o pe femeie, descoperind în interiorul hainelor de bebeluș o pisică care transoporta droguri: cinci pliculeţe de metilefedrină sub formă de praf.

Stăpâna pisicii a fost arestată preventiv în urma faptei sale.

Foto Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Bărbat salvat în Sâmbăta Mare! A căzut într-o prăpastie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rusia