Argeș: Bărbat salvat în Sâmbăta Mare! A căzut într-o prăpastie

de | 15.04.2023 22:11 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: Bărbat salvat în Sâmbăta Mare! A căzut într-o prăpastie

Sărbătorile pascale din acest an vor fi de neuitat pentru un bărbat de 63 de ani din județul Argeș, din cauza unei întâmplări care se putea transforma într-o adevărată tragedie.

În Sâmbăta Mare, bărbatul a căzut într-o prăpastie de aproximativ 6 metri pe Valea lui Stan. Se pare că omul se afla împreună cu soția și copiii atunci când s-a produs incidentul.

În ajutorul său au venit jandarmii Postului Montan Arefu, pompieri și salvamontiști, care au reușit să îl scoată pe bărbat și să îl transporte până la drumul principal, acolo de unde a fost preluat de un echipaj SMURD.

barbat prapastie arges2 - Argeș: Bărbat salvat în Sâmbăta Mare! A căzut într-o prăpastie

Foto Digi 24

Autoritățile atrag atenția turiștilor asupra faptului că traseele montane din județul Argeș se află în condiții de iarnă, fiind nevoie să fie echipați corespunzător.

Misiunea a fost îndeplinită cu cel mai bun final posibil în condițiile date, însă atragem atenția celor care tranzitează în aceste zile traseele montane asupra faptului că acestea se află în condiții de iarnă, astfel că este necesară o echipare corespunzătoare și o atenție mărită”, transmit salvamontiștii.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Incident șocant în Mioveni! Un copil a căzut într-o groapă dintr-un cimitir

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș