Veste bună pentru clienții Bolt! O nouă opțiune a fost introdusă de companie

de | 15.04.2023 20:00 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Veste bună pentru clienții Bolt! O nouă opțiune a fost introdusă de companie

Veste bună pentru clienții Bolt! Compania oferă o nouă opțiune pentru utilizatorii săi, pe care foarte mulți o așteptau.

În această săptămână, pe 11 aprilie, de Ziua Animalelor de Companie, Bolt a lansat categoria Pet. Prin introducerea acesteia, clienții vor avea posibilitatea de a opta pentru selectarea acestei categorii atunci când doresc să călătorească cu animalul de companie.

Animalele de companie sunt membri importanți ai familiilor noastre și suntem dedicați să oferim tuturor celor care călătoresc cu ele o opțiune sigură și convenabilă. Folosind categoria Pet, puteți călători acum în siguranță și confort, împreună cu prietenii necuvântători, oriunde și oricând doriți”, a transmis Cristian Sălceanu, Country Manager Ride-hailing, Bolt România.

Această nouă categorie era așteptată de mulți dintre clienții Bolt, care atunci când voiau să călătorească cu animalul de companie erau nevoiți să întrebe, în avans, șoferii dacă li se va permite acest lucru. Acum, utilizatorii Bolt vor avea doar de selectat categoria Pet pentru a-și putea lua cu ei animalul de companie.

În interesul siguranței și conform legislației în vigoare, posesorii de câini de talie mare trebuie să se asigure că animalele lor poartă botniță în spațiul public și pe durata călătoriei cu aplicația noastră. Pentru a oferi pasagerilor noștri siguranță și confort, le cerem posesorilor de animale de companie să respecte această cerință pe întreaga durată a călătoriei”, a adăugat reprezentantul Bolt, potrivit Wall-Street.ro.

Clienții Bolt pot beneficia de această opțiune în 11 orașe, printre care și Pitești: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Brașov, Craiova, Oradea, Pitești, Timișoara, Ploiești și Sibiu.

Foto Bolt

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Muzee de vizitat în Argeș. Programul în acest weekend prelungit

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bolt

Ultimele articole