Urmărire în trafic după un șofer beat și fără permis! A furat două mașini în două zile

de | 15.03.2024 17:42 | Știri

Un tânăr de 21 de ani care ar fi furat două autovehicule, pe care le-ar fi condus deşi nu are permis, a fost prins de poliţişti după o urmărire în trafic. Acesta era şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totul a pornit de la sesizarea furtului unei mașini.

S-a stabilit că autorul este un bărbat de 21 de ani din judeţul Bistriţa-Năsăud, care cu doar o zi înainte ar mai fi furat o maşină din judeţul Mureş, pe care ar fi folosit-o pentru a ajunge în Arad, conform Digi24.

A abandonat maşina pe marginea DN 79, într-un şan.

Bărbatul a fost depistat de poliţiştii rutieri şi cei de ordine publică, din municipiu, în timp ce conducea autoutilitara (al doilea vehicul furat – n.r.) în Piaţa Drapelului şi au pornit în urmărirea acestuia. Maşina a fost oprită în zona unui supermarket din Arad. Testarea bărbatului cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibaţie alcoolică de 0,35 mg./l alcool pur în aerul expirat, iar din verificări a reieşit că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a informat IPJ, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore.

 

Foto descriptiv opinia timisoarei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat a fost prins fără permis, în timp ce a condus o autoutilitară pe drumurile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: