”Ursuleții” de la ”Căsuța Poveștilor” au fost în vizită la Primăria Pitești!

de | 13.10.2023 17:06 | Pitești, Administrație

Preșcolarii din grupa mare a ”Ursuleților”, de la Grădinița cu Program Prelungit ”Căsuța Poveștilor”, au vizitat, astăzi, Primăria Pitești, în cadrul unei activități educative în care copiii învață lucruri noi despre comunitatea în care trăiesc.

Însoțiți de educatoarea Corina Ghelmeci, cei mici au avut parte de o experiență interesantă, vizitând sediul primăriei și discutând cu viceprimarul Gelu Tofan despre pasiunile lor, dar și despre ceea ce își doresc pentru orașul lor, potrivit informării publicate de administrația locală din Pitești. Copiii au acumulat informații folositoare, pe înțelesul lor, despre felul în care este administrat un oraș și despre municipalitate, au vizitat cabinetele primarului și al viceprimarului, dar și sala de consiliu a primăriei. ”Felicitări cadrelor didactice pentru entuziasmul și implicarea în aceste activități didactice utile și deosebit de apreciate de către copii!”, este mesajul transmis de administrația locală din Pitești.

Sursă foto. Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Marcaj hașurat în intersecția străzii Exercițiu cu strada Traian

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: GELU | Gelu Tofan | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Primăria Pitești

Ultimele articole