Utilaj căzut într-o râpă în comuna Călinești! O femeie a decedat!

de | 15.10.2023 18:58 | Județean, Eveniment, Importante

La numărul unic de urgență a fost făcută o sesizare de un accident, un utilaj căzut într-o râpă în comuna Călinești, satul Ciocănești.

Pompierii de la Detașamentul Pitești au intervenit cu o autospecială de intervenție, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

A fost vorba despre un tractor.

Echipajele ajunse la locul solicitării au identificat o persoană care, din păcate, nu prezintă semne vitale.

Persoana decedată este de sex feminin, în vârstă de aproximativ 50 de ani.

 

INFORMAȚII NOI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din Călinești, cu privire la faptul că, soția sa, de 51 de ani, s-ar fi răsturnat cu tractorul, pe un deal din localitate.

Au făcut deplasarea la fața locului polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești și grupa operativă din cadrul Poliției Orașului Topoloveni, care au efectuat cercetarea.

Din păcate, în urma evaluării efectuate de către cadrele medicale, femeia a fost declarată decedată, trupul acesteia fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor continua, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, informează IPJ Argeș. 

 

Foto: ISU Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Căruță depistată în Trivale de polițiștii locali! Transporta lemn!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole