Val de căldură mediteranean vine spre România. Cât de mari vor fi temperaturile

de | 12.09.2022 21:55 | Lifestyle, Național, Știri

  • Temperaturi ridicate și praf saharian în sudul țării!

 

Val de căldură mediteranean se îndreaptă spre țara noastră în această săptămână. În zonele sudice temperatura va urca până la 36°C.

În regiunea Andaluzia din Spania și în zonele învecinate, tempereatura a urcat până la 38°C iar stația meteo Córdoba a atins chiar 41°C.

Fostul uragan DANIELLE este motivul pentru temperaturile ridicate din zona mediteraneană dar și de la noi din țară.

Conform meteoradar.ro valul de căldură va intra miercuri, 14 septembrie în vestul României, unde vor fi temperaturi de până la 28°C.

 

temperaturile

 

Joi, 15 septembrie, căldura va cuprinde și restul regiunilor din țară iar temperaturile se vor situa între 28-30 °C în Vest.

În sudul țării se vor atinge până la 32°C, iar local în sud-vest chiar mai mult, se preconizează 35-36 °C.

Vineri se răcorească ușor în vestul și centrul țării iar de sâmbătă temperaturile vor începe să coboare în toate regiunile.

Din păcate fostul uragan nu va aduce în România doar temperaturi ridicate ci și praf saharian în zona de sud, în zilele de joi și vineri.

 

Foto:gds.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Spania

Ultimele articole