Un șofer de microbuz băut a provocat un accident – 8 victime sunt implicate!

de | 12.09.2022 22:12 | Știri, Eveniment

În cursul zilei de astăzi, 12 septembrie, un eveniment nefericit a avut loc pe centura municipiului Satu Mare, acolo unde opt persoane au fost rănite. A fost vorba despre un accident rutier în care un microbuz cu pasageri condus de un bărbat care a băut, a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a răsturnat. De asemenea, autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie, conform Digi24.

La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Forţele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime”, scrie Agerpres.

Sursa a precizat că victimele sunt conștiente.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul microbuzului, rezultatul fiind zero la conducătorul autoturismului. Totodată, celor doi bărbați, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, precizează Poliția Satu Mare.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Locuitorii orașului Mioveni sunt invitați la campania „Let’s do it România!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD