Valabilitatea cardurilor de energie a fost extinsă 

de | 03.01.2024 14:25 | Național, Economic

Veste bună pentru românii care beneficiază de vouchere de energie! Valabilitatea acestora a fost extinsă!

vouchere energie

Aproximativ 2 milioane de români beneficiază de carduri pentru energie iar aceștia vor putea profita de prelungirea valabilității acestora până la data de 31 martie 2024.

Această extindere vine în sprijin pentru gospodăriile vulnerabile în sezonul rece.

Vestea bună a fost confirmată de ministrul Adrian Câciu care a precizat că:

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe.

În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene am obtinut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024”.

Reamintim de asemenea că românii vulnerabili o să primească în continuare și în 2024 ajutor pentru alimente. Acesta va fi acordat la fiecare două luni, în tranșe de câte 250 de lei.

Mai multe informații legate de acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro:

Vouchere sociale pentru alimente. Când intră pe card prima tranșă din 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Câciu

Ultimele articole