Valah şi Zeus au dat lovitura la Pietroșani – contract de peste 3 milioane euro

de | 07.09.2023 07:30 | Din ediția tipărită, Economic, Rural

Două dintre cele mai puternice companii de construcţii din judeţ şi-au unit forţele şi au câştigat un important contract, semnat marţi, 29 august. Valah Construct Grup, societate manageriată de omul de afaceri Cătălin Nicolau, şi Zeus SA, firmă din portofoliul lui Grigore Dobre, vor realiza lucrările de extindere a rețelei publice de apă uzată din comuna Pietroşani, precum și branșamentele la rețea. Asocierea formată din cele două firme şi-a adjudecat licitaţia fără prea mari emoţii, aceasta fiind, de altfel, singura ofertă.

Firmele controlate de Cătălin Nicolau (Valah Construct Grup) şi Grigore Dobre (Zeus SA) vor realiza 10 km de canalizare.

Pentru serviciile de proiectare, execuţie a lucrărilor şi asistenţă tehnică, Valah şi Zeus vor încasa 15,7 milioane lei fără TVA (peste 3 milioane euro). În cadrul proiectului cele două firme vor avea ca parteneri societăţile Acvafor Proiect, Infra Zone Construct şi Development Future Solution SRL, în calitate de subcontractanţi, de partea de proiectare ocupându-se firmele Proiect Infra 2005 şi Iptanarg Construct SRL.

Investiţia, care beneficiază de o finanţare de 20 milioane lei prin Programul Naţional „Anghel Saligny”, este una complexă şi include lucrări de introducere a conductei de canalizare pe o lungime de peste 10 km, 281 de cămine de vizitare, 15 staţii de pompare, 2,5 km de conducte de refulare, 150 m subtraversări de drumuri, de care vor beneficia 2417 gospodării ce vor fi racordate la reţea în cadrul acestui proiect. Durata contractului este de 33 de luni.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cătălin Spătaru a semnat pe 4 ani cu CNAIR pentru întreținerea drumurilor naționale din Argeș

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: