Un vas străin s-a scufundat în portul Constanța, după ce s-a lovit de un convoi

de | 29.04.2023 18:40 | Eveniment, Național, Știri

Un accident de navigație a avut loc în portul Constanța, astăzi 29 aprilie, acolo unde un vas sub pavilion străin s-a lovit de un convoi care se afla în timpul efectuării unei manevre, într-o dană a portului.

În urma impactului, vasul ceh s-a ales cu o gaură în babord și în ciuda eforturilor făcute de împingătoarele trimise în ajutor, nu s-a mai putut face nimic iar nava s-a scufundat după nici două ore.

vas-cehia scufundat la constanta

Echipajul vasului ceh, compus din cinci persoane, a fost salvat și se află în afara oricărui pericol.

Potrivit Antena 3 CNN autoritățile au anunțat că nu există urme de poluare în urma acestui incident dar a fost amplasat un baraj antipoluant, ca o măsură de siguranță iar zona a fost balizată.

Un dosar de cercetare a fost deschis de către Căpitănia Portului Constanța în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului.

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța

Ultimele articole