anchetaonline.ro

A venit la Pitești să lase gunoiul și a plecat cu o amendă de 1.500 lei!

de | 08.06.2023 19:16 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Cristian Gentea a anunțat pe pagina acestuia de Facebook că în această după-amiază polițiștii locali de la Biroul Informatică și Monitorizare Video au depistat pe camerele video o utilitară cu structură deschisă, care a lăsat 26 de saci conținând gunoi menajer. Persoana în cauză era din Albota și venise la Pitești să lase gunoiul, în consecință s-a ales cu o amendă de 1.500 lei.

”În această după-amiază, polițiștii locali de la B.I.M.V. (Biroul Informatică și Monitorizare Video) au depistat pe camerele video de pe strada Pescarilor, în zona blocului H1A4, o utilitară cu structură deschisă, care a lăsat 26 de saci conținând gunoi menajer.

În scurt timp, polițiștii de la Biroul Intervenții la Evenimente au ajuns în zonă, au prins persoana, care era din Albota, în timp ce descărca sacii și au amendat-o cu 1500 de lei!

Vă asigur că, după ce vom avea funcțional tot sistemul de monitorizare video, asemenea comportamente vor fi depistate și sancționate!”, a scris Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din Domeniul Apei. Întâlnire de lucru importantă la Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești