anchetaonline.ro

Vești bune de la ANM! Vreme caldă la sfârșitul lunii octombrie

de | 23.10.2022 10:55 | Știri, Lifestyle, Național

  • Vești bune despre vreme de la ANM!

Vremea se va încălzi iar temperaturile vor ajunge chiar și la 28 de grade.

Dacă astăzi temperaturile se vor încadra între 20 – 24 de grade Celsius, începând de mâine termometrul va arăta 27 de grade iar marți vor fi maxime situate între 16 și 28 de grade în unele zone din țară.

 

anm

Foto: jurnalul.ro

 

Luni, 24 octombrie – vremea va fi foarte caldă în jumătatea vestică a țării, unde se vor semnala temperaturii de până la 26 de grade. În sudul țării maxima va ajunge la 23 de grade Celsius iar în zona Moldovei maximele se vor situa între 20 – 22 de grade.

Marți, 25 octombrie – se anunță o vreme de vară în capitală unde e temperatura maximă va ajunge la 26 de grade. La munte însă vremea se mai răcorește comparativ cu celelalte zile, temperaturile încadrânduse în jurul valorii de 12 – 13 grade.

În următoarea săptămână vremea va fi mai caldă decât normalul acestei perioade anunță meteorologii.

 

ANM

Sursa: meteoromania

 

Reprezentanții ANM anunță pentru săptămâna 24 – 31 octombrie, valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru perioada pe care o traversăm, în toată România. Totodată regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile în special în zona de vest a țării și la munte.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM