Vezi ce blocuri din Câmpulung intră în renovare

de | 10.02.2023 12:57 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Economic, Județean

Mai multe blocuri din Câmpulung vor intra în renovare. Astăzi, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 30 de noi contracte de finanțare prin componenta C5 – Valul Renovării.

Contractele, încheiate între autoritățile publice locale din 12 unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării, au o valoare totală de 228.141.277,02 lei și vizează lucrări de reabilitare termică și renovare energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unei unități de învățământ. Până în prezent, prin cele patru componente ale PNRR, coordonate de Ministerul Dezvoltării, au fost semnate 5.930 contracte de finanțare.

Proiectul din Câmpulung semnat astăzi și intitulat ”Eficientizare energetica – blocuri 5, 6, 7 si 8 zona Rotunda” a primit o finanțare de 29.758.706,04 lei. Acest proiect prevede renovarea energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifamiliale pentru comunități expuse riscului de sărăcie și excluziune socială.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clădiri consolidate seismic cu finanțare nerambursabilă. Vezi ce localități din Argeș primesc bani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Dezvoltării