Vezi lista sălilor din Argeș. Gratis la fitness pe 23 septembrie!

de | 13.09.2023 11:51 | Județean, Lifestyle

Agenția Națională pentru Sport vine cu un anunț important. Peste 150 de cluburi de fitness din România vor oferi, pe 23 septembrie, acces gratuit publicului larg, cu scopul de a facilita accesul la mișcare și a atrage atenția asupra beneficiilor activității fizice pentru sănătate. Printre sălile care vor oferi acces gratuit românilor sunt câteva și din Argeș.

”Industria de fitness din România se alătură Agenției Naționale pentru Sport în cadrul ”Săptămânii Europene a Sportului 2023!”. Anul acesta, ziua națională a mișcării, #BEACTIVEDAY, se sărbătorește în cluburile de fitness din România cu Ziua Porților Deschise!”, transmite Agenția Națională pentru Sport. Astfel, sâmbătă, 23 septembrie, RomâniaActive, Asociația Română a Industriei Sportului și Fitnessului, partener în proiect al Agenției Naționale pentru Sport, se va alătura inițiativei europene #BEACTIVEDAY și Săptămânii Europene a Sportului. Lista sălilor de fitness participante la eveniment este disponibilă pe aici. 

Sursă foto: Facebook Agenția Națională pentru Sport.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clinica Dr. TEO – ORTODONȚIA

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Agenția Națională pentru Sport

Ultimele articole