anchetaonline.ro

„Victima” lui Mihai Georgescu rupe pe TikTok cu miștouri și păsărici!

de | 04.07.2022 20:10 | Știri, Eveniment, Județean

Activitate superefervescentă pe TikTok și alte social media ale tinerei Andreea-Cosmina  Dinu, intrată recent în atenția opiniei publice după ce l-a înregistrat și acuzat pe primarul din Călinești că i-ar fi cerut favoruri sexuale în schimbul unui job la cabinetul său din administrația locală.

Conform mai multor surse, „oferta” era necesară pentru că Andreea ar fi urmat să părăsească sau părăsise deja locul de muncă precedent, din cadrul Serviciului de Pază al CJ, loc de muncă pe care tatăl ei mărturisea în presă că l-a obținut și așa destul de greu, cu oarece rugăminți, având în vedere faptul că fata nu luase bacalaureatul.

@andreeacosmina00

😂😂#5pasidebine #fypシ #foryoupage #faratine

♬ suono originale – Federica Amabile 🦋

» După cum se vede pe contul propriu de TikTok, fata care l-a băgat în ditamai beleaua pe primarul din Călinești pare să se fi recuperat rapid după traumele acuzate, ca show-women în social media.

Nici sesiunea aceasta tânăra victimă a primarului nu a urmărit desfășurarea examenului la nivel județean, pentru că a fost – după cum arată contul său de TikTok – extrem de ocupată să-și satisfacă cei peste 20.000 de urmăritori cu filmulețe care mai de care mai… atractive, în care nu este omisă nici bășcălia corespunzătoare pe seama politicianului pe care l-a trimis 24 de ore în arest și l-a proiectat din primărie.

tiktok

Fără să ne propunem, ferească Sfântul!, să susținem că faptele primarului rezultate din respectiva  înregistrare  nu sunt reprobabile sau că își au locul în administrație, până când ancheta nu va clarifica această situație extrem de delicată, ne-au atras atenția, în egală măsură, și exuberanța, entuziasmul și dorința de celebritate a tinerei prezentate în ultima perioadă drept o victimă traumatizată, pusă la grea încercare de propunerile fostului șef al administrației din Călinești.

O scurtă privire peste reacțiile fetei este de natură să îi liniștească pe urmăritorii îngrijorați ai subiectului:

» Andreea este un suflet puternic, care nu numai că nu s-a lăsat copleșită sau emoționată de uriașul scandal din jurul numelui său, dar a ținut să se promoveze, chiar ea, intens în ultima perioadă, cu filmulețe din care răzbat și miștouri pe seama primarului, care au atras numeroase vizualizări și comentarii.

tiktok2

» Și la trup fata este mai mult decât ok, semn că nu a fost în vreun fel abuzată și că nu se teme să-și expună intens darurile de la mama natură, ca să înțeleagă tot poporul la ce ar fi râvnit primarul.

» „Andreea: Mi-am pierdut păsărica! Acum trebui să mă gândesc cu cine m-am… ăăă, cu cine am vorbit de când am ajuns aici! Deci, am vorbit cu…Șerban. Sper că nu mi-am uitat păsărica la Șerban!!! Șerbaaaan, mi-am uitat păsărica la tine?
Voce de bărbat: E la Mihai!
Andreea: Slavă Cerului, că-mi făceam și păcate! E om însurat și cu doi copii acasă!”, este doar un scurt stand up publicat pe TikTok de tânără, semn că și pentru ea, ca și pentru Mihai Georgescu, cuvântul acesta „păsărică” trebuie să aibă o semnificație lexicală deosebită.

@andreeacosmina00

♬ sunet original – funnyvdro

» Andreea pare să se fi recuperat și în ceea ce privește jobul, dacă este să ne luăm după alt filmuleț în care tânăra postează în urmă cu aproximativ o săptămână din postura de angajată a unei săli de păcănele, un loc unde nu credem că se cere păsărică, dar nici n-o bagă nimeni în înalta societate.

A ales probabil această reorientare profesională după ce și-a dat seama că are mână bună când vine vorba să-i… norocul unuia, după o zi pe alta!

andreea pacanele

Între timp, la Călinești, zici că a înnebunit toată lumea, primarul alegându-se cu control judiciar, cu interdicția de a-și mai exercita funcția, cu excluderea din PSD și cu cohorte de liberali pe cap care strâng semnături să-l demită.  Adică, are și el parte de „follow”, dar de altă natură…


Citește, pe anchetaonline.ro, mai multe informații despre acest subiect

(VIDEO) Primarul de la Călinești: „Nu am nicio vină! Este doar o înscenare și un șantaj!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Mihai Georgescu | PSD