(Video) 120 de percheziții DIICOT la persoane bănuite de trafic de droguri, spălare de bani şi contrabandă cu ţigarete

de | 17.10.2024 10:35 | Național, Eveniment, Importante

DIICOT anunță că astăzi, 17 octombrie  procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism împreună cu Poliția Română și Poliția de Frontieră, cu sprijinul Jandarmeriei Române, desfășoară activități în cadrul a 9 acțiuni operative, pentru combaterea traficului de droguri, operațiunilor cu noi substanțe psihoactive și spălării banilor (contrabandă cu țigarete).

Au fost puse în aplicare 120 de mandate de percheziție domiciliară. Acestea au loc în cadrul unei operațiuni complexe, declanșată miercuri, 16 octombrie sub denumirea generică „ Ziua Z”.

Scopul acestor acțiuni este de obținere de probe vizând activitatea ilegală a grupurilor de criminalitate organizată și a altor persoane implicate în săvârșirea de infracțiuni asociate criminalității organizate, pentru tragerea lor la răspundere penală, precum și identificarea bunurilor susceptibile  a fi confiscate sau destinate recuperării prejudiciilor.

 

Video: DIICOT

Foto: captura video

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Percheziții domiciliare în Argeș și Timiș într-un dosar de trafic de migranți

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT

Ultimele articole