(VIDEO) Accident rutier cu 2 victime în Pitești! Trei mașini implicate

de | 26.05.2023 10:51 | Știri, Eveniment, Pitești

Un alt accident rutier, s-a produs, în cursul acestei dimineți, în municipiul Pitești, pe strada Take Ionescu.
Potrivit primelor informații date de ISU Argeș, au fost implicate 3 autoturisme, dintre care unul parcat.

În urma incidentului, paramedicii SMURD monitorizează două victime, din celor două autoturisme care se aflau în mers. Acestea nu au avut nevoie de transport la spital

Pompierii asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor, nu au fost persoane încarcerate.

Din verificările preliminare, efectuate de Polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că o femeie de 74 de ani, din Mărăcineni, care conducea un autoturism pe str. Garoafelor, la intersecția cu str. Tache Ionescu, în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări, posibil pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe str. Tache Ionescu, condus de un bărbat de 32 de ani, din Albota.

În urma coliziunii, autoturismul care se deplasa pe str. Tache Ionescu s-a răsturnat pe lateral și a acroșat un autovehicul parcat.

Ambii conducători auto au suferit leziuni, fiind transportați la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.„, transmite IPJ.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Accident cu 2 autoturisme în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole