(VIDEO) Accident spectaculos în Trivale! Șoferiță răsturnată

de | 31.08.2022 08:50 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Accident spectaculos, în această dimineață, la Pitești. Un sofer de 33 de ani a ieșit cu mașina de pe o stradă laterală din cartierul Trivale și a lovit în plin un autoturism condus de o femeie de 38 de ani care circula regulamentar.

masina resturnata trivale 11 - (VIDEO) Accident spectaculos în Trivale! Șoferiță răsturnată

În urma impactului, mașina șoferiței a fost răsturnată și a ajuns peste alte două mașini parcate regulamentar, în total fiind patru mașini implicate în acest accident.

După lovitură, femeia care se afla la volan a făcut un atac de panică, dar și-a revenit repede și a ieșit singură din mașină. Nici șoferul care a izbit-o nu a pățit nimic.

masina resturnata trivale 33 - (VIDEO) Accident spectaculos în Trivale! Șoferiță răsturnată

 

Din cauza accidentului, traficul a fost paralizat.

Trebuie spus că femeia, care acum nu este vinovată, circula cu dovadă, permisul de conducere fiindu-i reținut în urma unui alt accident.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoșoacă a asaltat Spitalul Vedea: managerul a evacuat clădirea, polițiștii s-au ascuns după gard!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Trivale

Ultimele articole