(VIDEO) Acțiune a polițiștilor argeșeni – Au aplicat peste 200 de sancțiuni în ultimele 24 de ore!

de | 06.11.2023 22:47 | Știri, Eveniment

Polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pe drumurile din județ.

Totodată, cu scopul prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, dar și pentru depistarea șoferilor care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv,, aceștia au fost prezenți la datorie în ultimele 24 de ore.

Astfel, în această perioadă de timp, organele de lege au aplicat 210 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 55.075 de lei, fiind aplicate, de asemenea, și măsurile complementare de reținere a 21 de permise de conducere și retragere a 12 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti anunță că vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autorul unui accident rutier a constrâns victima, un copil, să nu meargă la spital! A ascuns și urmele evenimentului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole