(VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti

de | 01.03.2024 16:44 | Județean, Eveniment, Importante

Update 16:44

Bărbatul care a agresat sexual și trânit din autobuz o tânără, în Pitești, a fost găsit de polițiști!

Agresorul s-ar fi prezentat de unul singur la Poliție!

În urma solicitării sprijinului populației, în vederea stabilirii identității unei persoane căutate, pentru clarificarea situației ce face obiectul cercetărilor în cauza penală aflată în instrumentarea polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Pitești, bărbatul în cauză s-a prezentat la o unitate de poliție.

Pe această cale, politiștii argeseni transmit mulțumiri atât reprezentanților mass-media, cât și tuturor cetățenilor care au furnizat date pentru stabilirea identității celor implicați.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru clarificarea situației și luarea măsurilor legale care se impun.”, transmit polițiștii!

Informații inițiale 16:00 

Adolescentă agresată sexual și trântită din autobuz în Piteşti

Coșmar pentru o fată din județul Olt care se afla în vizită la niște prieteni în Pitești. Într-o stație de autobuz a fost agresată sexual, iar apoi, după ce a urcat în autobuz, a fost împinsă și trântită pe trotuar.

Totul s-a întâmplat duminică, 21 ianuarie, în jurul orei 14:00. Poliția îl caută acum pe agresor, dar și pe cei care au luat parte la acest incident.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești desfășoară cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și loviri sau alte violențe, în care este necesar sprijinul cetățenilor pentru stabilirea identității celor implicați.”, transmite IPJ Argeș

 

90dbf7f6 7fd9 4830 a619 4101821270f9 - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti

Tânărul în haine deschise la culoare, care era cu încă patru tineri, a pipăit-o  pe fată în stația de autobuz de pe bld. Petrochimiștilor. Când a venit autobuzul au urcat, el a continuat, iar ea l-a amenințat că va suna la poliție, moment în care el a devenit agresiv și a împins-o pe fată din autobuz.

4f5acf6a e86a 4755 b4cc 014a08206359 - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti

Fata s-a ridicat, a urcat din nou în autobuz, iar ceilalți au coborât. Momentele au fost înregistrate de camerele de supraveghere ale autobuzului. Deși au fost făcute verificări la liceele din zonă, poliția nu a dat de agresor, motiv pentru care a făcut publice imaginile astea, poate cineva îl recunoaște.

Deși au fost efectuate verificări în imediata proximitate a locului faptei, precum și la liceele din zonă, împrejurări în care cei în cauză aveau posibilitatea de a lua la cunoștință că se efectuează verificări pentru clarificarea situației de fapt, tinerii implicați nu s-au prezentat la sediul poliției.”, adaugă IPJ Argeș

Astfel, polițiștii piteșteni cer ajutorul populației pentru a-i identifica pe tinerii implicați.

90dbf7f6 7fd9 4830 a619 4101821270f9 - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti 416c5938 b4ce 4cf2 bad5 b93a3c5b32de - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti a78d7949 b679 41b5 8fd4 00bbdcaacf28 1 - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti d267479d cec9 441c 8cb9 25e8305888dc - (VIDEO) A fost găsit bărbatul care a trântit din autobuz o tânără în Piteşti

Persoanele care pot da relații cu privire la cei care apar în imagini, să contacteze polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, la numărul de telefon 0248 607 009.

De asemenea, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a făcut apel la populație să ajute la identificarea indivizilor care au generat acest eveniment teribil.

Piteșteni, haideți să sprijinim reprezentanții Poliției și să demonstrăm că nu tolerăm – în comunitatea noastră – indivizii agresivi, mojici și care ne pun în pericol siguranța familiilor!

Sistemul de supraveghere video din Pitești a surprins imagini care pot ajuta autoritățile să îi identifice pe agresori!
Poliția face apel la noi toți, iar eu fac apel la dumneavoastră!
Suntem o comunitate puternică, solidară și mândră! E timpul să reacționăm și să o demonstrăm! „, a transmis Cristian Gentea.

Directorul Publitrans: „Avem 10 solicitări pe lună de la poliție. Șoferul acum a aflat de incident.”

Din păcate, astfel de incidente au devenit din ce în ce mai frecvente. Directorul firmei de transport public spune că poliția solicită imaginile de pe camerele de supraveghere din autobuze, iar în medie, sunt în jur de 10 solicitări pe lună.

Potrivit acestuia, cele mai întâlnite incidente pentru care se solicită imaginile sunt: violențe în autobuz, sustrageri de bunuri sau manifestări necorespunzătoare ale unor persoane.

De asemenea, directorul Publitrans mai susține faptul că șoferul autobuzului a aflat de incident chiar de la el, susținând că acesta nu a fost anunțat pentru a lua măsuri.

Șoferul a aflat despre incident acum, când l-am sunat eu, pentru că el nu fusese anunțat ca să ia măsuri. Am înțeles că lucrurile s-au întâmplat pe urmă în exteriorul autobuzului.

Tot parcul Publitrans, la ora actuală, este dotat cu camere de luat vederi, astfel încât să asigurăm un climat de siguranță în autobuz. De fapt, siguranța călătorilor constituie o prioritate pentru noi.”, transmite Manuel Rotari, director Publitrans

Și călătorii reclamă agresiunile tinerilor teribiliști, susținând că nu mai au încredere nici să meargă pe stradă. De asemenea, ei susțin că ar trebui să existe mai multe camere de supraveghere în oraș, pentru o siguranță mai mare a cetățenilor.

 

Sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

COD GALBEN de vânt în zona de munte a județului Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești