Încă patru străzi au fost asfaltate la Bogați. Ion Gîrleanu: „Este cel mai așteptat proiect de către cetățeni”

de | 01.03.2024 16:21 | Rural

Prin demersurile administrației locale conduse de primarul Ion Gîrleanu, comuna Bogați s-a transformat într-un adevărat șantier. În acest moment, în localitate se afLă în derulare mai multe proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii sau a condițiilor din școli, însă cea mai așteptată investiție este cea care presupune asfaltarea a 31 de străzi și construirea a două poduri.

strazi bogati - Încă patru străzi au fost asfaltate la Bogați. Ion Gîrleanu: „Este cel mai așteptat proiect de către cetățeni”

lucrari bogati - Încă patru străzi au fost asfaltate la Bogați. Ion Gîrleanu: „Este cel mai așteptat proiect de către cetățeni”

Proiectul „Modernizare și reabilitare drumuri locale și poduri în comuna Bogați” este finanțat prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și are o valoare totală, în contractul de finanțare, de 28.551834,31 lei. Acesta cuprinde asfaltarea a 31 de străzi și construirea a 2 poduri. Inițial fost aprobată suma de 15.000.000 lei de către Ministerul Lucrărilor Publice și Administrației.

Până acum au fost asfaltate străzile: Păuza, Glâmbocelul 1, Târgului 1 și Târgului 2. În prezent se lucrează pentru finalizarea lucrărilor de pe străzile Dorobanți, Freziei, din satul Bujoi și Demnității din satul Glâmbocelu. Au fost asfaltate și se vor demara celelalte lucrări ale proiectului, șanțurile betonate, accese la proprietăți, podețe/rigole pentru dirijarea apei, finisări ale asfaltului, acolo unde este cazul, marcarea dungilor și altele.

asfalt in comuna Bogati - Încă patru străzi au fost asfaltate la Bogați. Ion Gîrleanu: „Este cel mai așteptat proiect de către cetățeni”

 

Este o investiție benefică pentru cetățeni, cel mai așteptat proiect de către localnici. M-a impresionat bucuria cu care cetățenii din Bogați au întâmpinat această acțiune. Vom demara lucrările și la o canalizare și apoi și la poduri. De săptămâna viitoare vor reîncepe lucrările pentru construirea podului din Chitești, iar imediat cum condițiile meteorologice vor permite realizarea unei rute ocolitoare pentru locuitori vor începe lucrările podului din Valea Morii a declarat primarul Ion Gîrleanu. 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

La Bogați este anunțată o nouă acțiune privind capturarea câinilor fără stăpân

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogați | Ion Gîrleanu

Ultimele articole