anchetaonline.ro

(VIDEO) Alertă! Rechin pe o plajă din Turcia! A fost alungat cu un mop

de | 06.07.2022 12:01 | Știri, După subiect, Eveniment

Imaginile surprinse cu un rechin pe o plajă din Turcia au devenit virale, după ce acesta s-a apropiat de locul în care turiștii înotau.

Incidentul a avut loc pe coasta Marmaris din Turcia, iar pe plajă se aflau atât copii, cât și adulți. Oamenii au intrat în panică în momentul în care i-au sesizat prezența. Unul dintre turiști a luat un mop și a lovit rechinul, reușind în acest fel să îl facă să plece din locul respectiv.

Deși panicați, gestul turistului curajos i-a făcut pe ceilalți oameni să izbucnească în râs, răsuflând ușurați că prădătorul a plecat. Inclusiv cel care a surprins imaginile a avut o reacție plină de amuzament. Este ciudat, însă, că prea puțini dintre turiștii care se aflau în apă au avut intenția de fugi cât mai departe de rechin, mulți dintre ei rămânând să „admire”, probabil, exemplarul, nefiind conștienți cu privire la pericolul la care s-au expus.

Filmarea cu rechinul a devenit virală, la scurt timp după ce două femei, printre care o româncă, au fost omorâte de rechini, în Egipt.

Cine este românca ucisă de rechin în Egipt

Femeia ucisă de un rechin în Egipt este o suceveancă, în vârstă de 40 de ani, pe nume Roxana Donisan. Ea a fost singură în vacanță, astfel că nimeni nu a știut nimic de ea timp de două zile.

Roxana lucra la Administrația Finanțelor Publice.

Cadavrul româncei a fost găsit la 600 de metri de un alt eveniment asemănător în care o altă femeie căzut victimă unui rechin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O româncă a murit după ce a fost prada unui rechin în Egipt! A doua victimă după austriacă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: