(Video) Argeșean amendat de jandarmi! Nu a pus botniță câinilor pe care îi plimba!

de | 11.09.2024 12:25 | Județean, Eveniment, Importante

Un echipaj al Jandarmeriei Argeș a intervenit în data de 10 septembrie pe strada Oțelești din orașul Ștefănești, în urma unui apel la 112, în care o femeie a semnalat prezența a doi câini de dimensiuni mari, fără botniță.

Ajunși la fața locului echipajul de jandarmi aceștia au identificat proprietarul câinilor în timp ce se deplasa cu aceștia spre locuința sa, pe strada Rusești.

Câinii, de rase periculoase – Pitbull și Dog Argentinian – nu purtau botniță, deși acest lucru este obligatoriu conform legislației în vigoare. În acest context în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 55/2002 privind regimul deținerii câinilor periculoși sau agresivi, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.500 lei.

Jandarmii amintesc cetățenilor că este obligatoriu ca toate persoanele care dețin câini din rase periculoase sau agresive să respecte normele legale în vigoare, în caz contrar, vor fi aplicate sancțiuni contravenționale.

„Jandarmeria Argeș va continua să acționeze pentru menținerea ordinii și siguranței publice”, traansmite IJJ Argeș.

 

Video: IJJ Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Controale efectuate de inspectorii ITM la societățile care depozitează și comercializează carburanți auto 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole