(VIDEO) Bărbat de 38 de ani și tânăr de 21 din Pitești, reținuți de D.I.I.C.O.T. pentru trafic de droguri și de minori!

de | 03.08.2022 15:47 | Eveniment, Importante, Pitești, Știri

În cursul zilei de azi, miercuri, 3 august, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat două percheziţii domiciliare, la locuințele unui bărbat de 38 de ani și un tânăr de 21 de ani, ambele persoane din Pitești,  bănuite de trafic de droguri și de minori.

Din cercetările făcute de către oamenii legii, a reieșit că, din anul 2021 și până în prezent, cele două persoane ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Pitești.

De asemenea, unul dintre inculpați ar fi racolat o minoră, în vederea exploatării, prin obligarea la practicarea prostituției, în județul Argeș, ocupându-se de recrutarea clienților pentru aceasta, în mediul online.

În urma percheziţiilor efectuate de către procurorii D.I.I.C.O.T., au fost descoperite şi ridicate 500 de grame de cannabis, 50 de grame de substanță pulverulentă, ce urmează a fi expertizată, două cântare electronice de precizie, instrumente utilizate la porționarea și consumul drogurilor, 4.800 de lei, 350 de euro, 60 de lire sterline, precum și înscrisuri cu valoare probatorie.

Astăzi, 3 august, cei doi au fost reținuți , pentru 24 de ore.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primarul Cristian Gentea „Fațadele blocurilor reprezintă adevărate pericole pentru trecători!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești