Primarul Cristian Gentea „Fațadele blocurilor reprezintă adevărate pericole pentru trecători!”

de | 03.08.2022 15:22 | Știri, Eveniment, Pitești

Primarul Municipiului Pitești, Cristian Gentea, informează că pericolele la care sunt expuși cetățenii orașului nostru, în legătură cu fațadele  blocurilor, l-au făcut să mergeă, personal în teren, alături de colegi ai Primăriei și Poliției Locale, pentru a analiza situația.
gentea - Primarul Cristian Gentea "Fațadele blocurilor reprezintă adevărate pericole pentru trecători!"
În perioada următoare, vom transmite notificări către asociațiile de proprietari pentru remedierea în termen cât mai scurt a situațiilor semnalate, pentru efectuarea expertizelor tehnice și luarea unor măsuri de urgență! Subliniez faptul că responsabilitatea producerii unor evenimente neplăcute, prin desprinderea elementelor de fațadă, aparține exclusiv asociațiilor de proprietari!”, anunță Cristian Gentea, pe Facebook.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole