(VIDEO) Cultură de cannabis descoperită într-un solar din Ștefănești!

de | 21.07.2023 14:06 | Eveniment, Județean, Ștefănești, Știri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat, în cursul zilei de ieri, joi, 20 iulie. o percheziție domiciliară, în localitatea Ștefănești, la locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Astfel, în cadrul percheziției, aceștia au găsit și ridicat 25 de plante de cannabis, toate în diferite stadii de dezvoltare, 3 grindere, 5 grame de cannabis, porționate pentru consum, o țigaretă confecționată artizanal, conținând substanțe interzise, 3 telefoane mobile, precum și mai multe ustensile și instalații utilizate la întreținerea culturii.

Din cercetările făcute de către organele de lege, s-a constatat că cei doi ar fi cultivat cannabis într-un solar din propria gospodărie, în perioada mai – iulie 2023.

Astfel, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a uneia dintre persoanele bănuite.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus, în cursul zilei de astăzi, 21 iulie, măsura arestării preventive față de persoana bănuită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

178 de șoferi au fost testați cu Drugtest în ultimele 24 de ore, în Argeș! S-au dat sancțiuni de 70.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești