anchetaonline.ro

(VIDEO) Deputatul Adrian Miuțescu – despre noua acțiune în instanță a Instituției Prefectului

de | 03.11.2022 18:43 | Știri, Județean, Politic

Vicepreședinte Forța Dreptei, deputatul Adrian Miuțescu, a discutat la o emisiune televizată noua acțiune în instanță a Instituției Prefectului, care a contestat construirea unui bloc de locuințe sociale din municipiul Câmpulung. Prefectura a blocat în iunie și finalizarea lucrărilor la Bulevardului Pardon.

Deputatul Adrian Miuțescu a informat faptul că primarul din Câmpulung, Elena Lasconi, a fost abordată de liberali pentru a se alătura PNL. Din momentul în care a refuzat, au început problemele cu Prefectura.

Un bloc de locuințe sociale din Câmpulung a fost blocat de prefectul Perianu. Sunt cu totul împotriva unor astfel de soluții, este a doua lucrare care se blochează acolo, după Bulevardul Pardon. Am avut o discuție deschisă săptămâna trecută, împreună cu Ludovic Orban, cu doamna primar Lasconi. Am întrebat-o ce se întâmplă. Ne-a spus că a fost abordată prima dată de actualul președinte al PNL Argeș, ca să treacă la PNL și apoi au început aceste blocaje.

Firma care realizează blocul va trebui să trimită oamenii acasă, un proces poate dura și câțiva ani. E vorba de un bloc cu 50 de locuințe sociale, puteau să îi spună să intre în legalitate”, a precizat deputatul Forța Dreptei, Adrian Miuțescu.

Vezi VIDEO aici

 

 

Sursa Facebook/Antena3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PNL Argeș: “Ținem Transfăgărășanul deschis și după 4 noiembrie!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: