PNL Argeș: „Ținem Transfăgărășanul deschis și după 4 noiembrie!”

de | 03.11.2022 18:08 | Știri, Administrație, Județean

Președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a depus eforturi alături de liderul PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, de responsabilii cu infrastructura rutieră din PNL și  de directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, pentru ca Transfăgărășanul să rămână deschis, în condiții de siguranță, în următoarea perioadă, conform unui comunicat de presă.

alina gorghiu - PNL Argeș: "Ținem Transfăgărășanul deschis și după 4 noiembrie!"

Potrivit sursei, un factor important care constă în luarea acestei decizii a fost petiția online inițiată de președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu. Petiția, semnată într-un timp scurt de mai mult de 160 de antreprenori din HORECA, precum și de alte sute de persoane, a fost înmânată, de inițiatorul ei, directorului CNAIR Cristian Pistol în cadrul Conferinței “Ce facem cu Infrastructura și Transporturile Rutiere? “, organizată în 4 octombrie 2022, la Pitești.

Discuțiile purtate atunci de președintele Senatului, Alina Gorghiu, și de președintele PNL Curtea de Argeș cu conducerea Companiei și cu secretarii de stat din Ministerul Transporturilor au fost pozitive și iată că acum s-au concretizat într-o decizie care rezolvă o problemă dureroasă a județului Argeș: închiderea Transfăgărășanului.

Până acum Transfăgărășanul a fost deschis doar 4 luni din 12, cu pierderi majore pentru întreaga industrie HORECA. Faptul că am reușit să prelungim deschiderea sa dincolo de 1 noiembrie este un lucru extraordinar pentru că numărul turiștilor crește, iar antreprenorii din domeniu pot profita din plin de vremea frumoasă și de oaspeți”, a declarat Cosmin Petrescu.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Societate silvică din Argeș – sancționată de polițiști cu 5.000 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole