(VIDEO) Familie din Argeș- spulberată de o mașină! Fetița de 11 ani și tatăl ei au murit

de | 16.08.2022 13:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un accident grav de circulație s-a produs, luni, pe DN 1 în zona Movila Vulpii din județul Prahova, acolo unde o familie a fost spulberată de o mașină.

Este vorba despre o fetiță de 11 ani, însoțită de mama și tatăl ei. Familia era din localitatea Slobozia din județul Argeș, iar din nefericire, în urma impactului, tatăl și copila de 11 ani au murit.

Conform cercetărilor, cei trei opriseră pe marginea drumului pentru a merge la magazin. Au vrut să traverseze strada printr-un loc nepermis, însă au fost loviți de un autoturism, la volanul căruia se afla un șofer de 20 de ani.

Tânărul spune că efectiv nu i-a văzut venind și că i-au apărut dintr-o dată în față:

Mi-au apărut în faţă, am pus mâinile la faţă şi nu mai ştiu nimic. Mi-am revenit după trei secunde şi m-am dat repede jos din maşină”, a declarat șoferul șocat de cele întâmplate.

Conducătorul auto a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Impactul a fost atât de puternic, încât argeșeanul, în vârstă de 44 de ani, a fost declarat decedat pe loc. Fetița, aflată în stop cardiorespirator, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, însă, ulterior a murit și ea. Mama copilei, o femeie de 38 de ani, este singura care a rămas în viață. Ea se află internată în spital, în comă.

La data de 15 august a.c., în jurul orei 21.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN1, Păulești, în zona Movila Vulpii s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul cele sesizate se confirmă, iar din primele verificări a reieșit faptul că un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani în timp ce se deplasa pe DN1 ar fi surprins și accidentat 3 pietoni care se aflau în traversarea părții carosabile”, a transmis IPJ Prahova.

Comunitatea din Slobozia este șocată după producerea acestui eveniment nefericit. Primarul comunei, Petre Funie, cunoștea familia, spunând despre ei că erau tineri gospodari și liniștiți.

Cei doi părinți mai au un băiat de aproximativ 20 de ani, care nu se afla cu ei la momentul respectiv.

Familia tocmai se întorcea de la mare și mergea spre stațiunea Slănic Prahova, fiind în vacanță. Din păcate, însă, vacanța s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Atât eu, cât și personalul Primăriei suntem șocați. Știu că erau în vacanță. Au oprit mașina să cumpere ceva, au vrut să traverseze și au fost loviți de o mașină. Tatăl, Mihai S., și fiica lui au murit. Mama fetei este în comă, la spital. Sperăm ca ea să supraviețuiască.”, a declarat pentru Ancheta Online primarul comunei Slobozia.

Trupurile neînsuflețite ale victimelor vor fi aduse în Slobozia, în această seară. Părinții bărbatului de 44 de ani vor fi nevoiți, acum, să își îngroape fiul, dar și nepoata de 11 ani.

Familia va beneficia de un ajutor financiar din fondul de rezervă al Primăriei, fiind o situație de urgență”, a adăugat primarul Petre Funie.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Copil rănit în accidentul de pe Calea Craiovei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | DN 1 | DN1 | Ploiești | Prahova | Slobozia

Ultimele articole