(VIDEO) Forțe noi la IPJ Argeș! 116 elevi au început practica

de | 18.03.2024 13:28 | Județean, Lifestyle

116 elevi învață cum să devină polițiști!

Forțe noi la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș! 116 elevi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina se află în practică, începând de astăzi și până în luna aprilie, la unitatea din Argeș. Este vorba despre 99 de băieți și 17 fete.

Ei au ajuns la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, unde au fost  instruiți în legătură cu activitățile pe care le vor desfășura, dar și cu privire la la conduita pe care trebuie să o adopte pe parcursul stagiului de practică.

În perioada martie – aprilie a.c., 116 elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ,,Vasile Lascăr” își desfășoară stagiul de practică în cadrul structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.”, transmite IPJ Argeș

Potrivit IPJ Argeș. elevii au fost repartizați structurilor unde își vor desfășura activitatea, 57 dintre aceștia la Serviciul Ordine Publică și polițiile municipale și orășenești, iar 59 la secțiile de poliție rurale.

Pe perioada stagiului de practică, fiecare dintre elevi se va afla sub îndrumarea unui poliţist cu experienţă, un tutore, care are rolul de a-l sprijini în aprofundarea cunoştinţelor de specialitate.

Le urăm tuturor mult succes și să profite din plin de această experiență utilă în formarea lor profesională!”, au mai transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto/ video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Angajări în Poliţia Română. Au fost scoase la concurs 400 de posturi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș