(VIDEO) Gestul unui poliţist din Bascov, devenit viral

de | 19.12.2023 15:46 | Județean, Eveniment

Gestul unui poliţist din Bascov a devenit viral. Agentul de la Rutieră a fost filmat când ajuta un şofer care a avut ghinionul să i se defecteze mașina în trafic.

În imagini se poate observa cum agentul împinge autoturismul singur, până la o parcare.

17b67792 d168 4293 aa32 1e8acfe312db - (VIDEO) Gestul unui poliţist din Bascov, devenit viral 9bf3a27e a43c 4489 bccc de8a67b36b56 - (VIDEO) Gestul unui poliţist din Bascov, devenit viral

Din păcate, ceilalți participanți la trafic nu au oprit să îi ajute pe agent și pe șofer. Mai mult decât atât, au trecut nepăsători pe lângă ei.

Clipul a fost postat pe grupul de Facebook Info Trafic Pitești, unde a strâns mii de vizualizări, dar şi un val de comentarii.

Nu vom felicita Polițistul Local din Bascov care a ajutat șoferul cu probleme, că este „în slujba cetățeanului”.
Dar permiteți-ne să subliniem nepăsarea celorlalți participanți la trafic, lipsa de empatie cu care trec pe lângă un om care are nevoie de ajutor și pe lângă altul care se chinuie să îl ajute!
Degeaba împodobiți brazii și aveți luminițe la geam, dacă ăsta e spiritul Crăciunului în minunata noastră comunitate! ”, este mesajul postat alături de video pe Facebook

Mulţi internauţi au apreciat efortul poliţistului și au criticat indiferența participanților la trafic.

Nu te costă nimic să ajuți, din contră indiferent de uniformă sau că ești civil.. parcă îți creste puțin sufletul în tine când ajuți și sa zicem ca poate ai și o zi mai norocoasă după faptă, dar în ziua de azi ne este rușine să ieșim cu hainele de la muncă la magazin că ne critică lumea din păcate. Asta e țara în care trăim și prea bine nu ne facem.”

In slujba cetateanului nu inseamna sa ii impingi masina asa ca si politistul merita felicitat!

Felicitări!
Respect poliția română!”, sunt câteva dintre comentarii.

Foto/video Facebook Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incendiu în Budeasa! O anexă a luat foc

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole