(VIDEO) Incendii de vegetație în Argeș! Pericol de propagare

de | 12.07.2022 19:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Pompierii argeșeni s-au luptat, astăzi, cu flăcările, în două localități din Argeș, acolo unde au izbucnit incendii de vegetație uscată.

Pompierii de la Detașamentul Bradu au fost solicitați în localitatea Căteasca, acolo unde flăcările puternice amenințau să se propage la o casă din apropiere, dar și la anexele gospodărești. Datorită intervenției rapide a salvatorilor, focul a fost stins în timp util.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza utilizării focului deschis.

incendiu - (VIDEO) Incendii de vegetație în Argeș! Pericol de propagare

Foto ISU Argeș

Un alt incendiu de vegetație a avut loc în comuna Negrași, colo unde un lan de grâu, cu suprafața de aproximativ 35000 mp, a fost distrus de flăcări. Mai mult, focul s-a extins și la un autocamion, arzând o parte din elementele combustibile.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric la instalația electrică a autocamionului.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar intervenția pompierilor a împiedicat producerea altor pagube”, a transmis Ionuț Tunaru, purtător de cuvânt al ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au dat peste cap etilotestul! Beți la volan, prinși pe străzile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | ISU