anchetaonline.ro

(VIDEO) Incendiu pe terenul unui om de afaceri din Argeș

de | 18.08.2022 15:34 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Pompierii argeșeni intervin, în aceste momente, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă la un incendiu de vegetație uscată izbucnit în localitatea Călinești.

Pe terenul respectiv se află o plantație de cătină, care aparține omului de afaceri Paul Zăpucioiu, reprezentant Dex Residence, pe care o deține de aproximativ 10 ani.

Potrivit afaceristului, incendiul ar fi fost pus intenționat de cineva, însă nu bănuiește cine ar fi putut fi capabil de asemenea faptă.

La fața locului au ajuns și polițiștii pentru a desfășura cercetări.

Însă, omul de afaceri a declarat pentru Ancheta Online că nu are așteptări prea mari privind ancheta oamenilor legii, deoarece în urmă cu un an și jumătate, a fost făcută o altă plângere atât la Poliția din Călinești, cât și la Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, după ce i s-a furat o cantitate considerabilă de gard, de 2,5 km, cu tot cu stâlpi și plasă, tot din același loc.

Paul Zăpucioiu spune că atunci a alertat polițiștii și a insistat să se afle cine a comis furtul, însă, momentan, oamenii legii nu au finalizat ancheta.

Rămâne de văzut dacă se va descoperi în ce condiții a izbucnit incendiul.

Potrivit pompierilor, intervenția este dificilă din cauza vântului care favorizează propagarea flăcărilor.

Incendiu de vegetație în Ștefănești, în zona gării

Un alt incendiu de vegetație, la fel de dificil de stins din cauza vântului, a izbucnit și în Ștefănești, în zona gării Golești.

incendiu vegetatie - (VIDEO) Incendiu pe terenul unui om de afaceri din Argeș

Incendiu Ștefănești (FOTO ISU ARGEȘ)

Pompierii intervin și acolo cu două autospeciale cu apă și spumă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Incendiu la o instalație de producție oxigen, în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | ISU