(VIDEO) Hala de lemne care a izbucnit într-un incendiu puternic aparține de Stania Bar!

de | 05.01.2024 21:52 | Județean, Eveniment, Importante

Hala de depozitare și prelucrare de lemne, care a izbucnit în flăcări, în această dimineață, din comuna Coșești, ar aparține de SC Stania Bar SRL din Coșești, conform jurnaluldearges.

Incendiu puternic în Coșești! O hală cu lemne a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la o hală de producție și depozitare material lemnos din Cosești, sat Leicești.

Structura halei este din lemn și metal, deci lemnul a ars imediat și focul s-a propagat rapid. Rămas fără sprijin, acoperișul s-a prăbușit efectiv peste tot ce era în interior.

Incendiu la o hală, în care se află material lemnos, din Cosești, sat Leicești.”, transmite ISU Argeș

Incendiul a izbucnit în jurul orei 05:00, iar pentru stingerea incendiului au fost alocate 7 autospeciale de intervenție cu apă și spumă, o autoplatformă de intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.
De asemenea, a fost anunțat și SVSU Domnești.

Primii au ajuns însă voluntarii de la Domnești care spun că ardea cu flacără mare o hală de producție și depozitare pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați, asta după prima evaluare.

În aceste momente, se lucrează la lichidarea focarelor nestinse și îndepărtarea elementelor de acoperiș care s-au prăbușit.”, adaugă ISU Argeș

Din fericire nu sunt victime în urma acestui incendiu pentru că nimeni nu lucra în hala respectivă pe timp de noapte, însă pagubele sunt mari, în acest moment proprietarul își face calcule iar autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla de la ce a pornit incendiul pe care l-au stins în aproximativ trei ore.

Era o hală deschisă, iar în interior se aflau utilaje pentru prelucrarea lemnului, precum și aproximativ 50 mc de lemn.
Incendiul s-a manifestat generalizat. Pentru lichidarea acestuia s-a lucrat aproximativ 3 ore.”, transmite ISU Argeș

Potrivit ISU Argeș, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, de la instalația electrică din hală.

Foto/video: ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Giurgiu! O femeie a ajuns la spital!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Coșești | Leicești