(Video) Incendiu puternic la o gospodărie din comuna Schitu-Golești

de | 13.08.2023 08:00 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

  • Incendiu în Argeș!

Noaptea trecută cinci echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentele Câmpulung și Mioveni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din comuna Schitu- Golești.

Pompierii ajunși la fața locului au constat că incendiul se manifesta generalizat, cu flăcără deschisă și degajări mari de fum la o locuință și anexele care se aflau în imediata apropiere de aceasta, pe o suprafață de aproximativ 100 mp, propagându-se și la proprietatea învecinată, unde a fost fost degradat, pe o suprafață mică, acoperișul.

Au mai ars de asemenea: aproximativ 3 mc lemne de foc și s-au degradat tavanele de la două încăperi și o ușă din PVC.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei, care prezenta atac de panică, nefiind necesar transportul ulterior la spital.

Prin intervenția operativă s-a reușit protejarea celei de-a doua locuințe din gospodărie, dar și a caselor învecinate,  care se aflau la o distanță mică de cea la care a izbucnit incendiul.

incendiu gospodarie

Din informații mai aflăm că, din fericire, construcția care a ars nu era locuită.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică”, precizează reprezentanții ISU Argeș. 

 

Foto/Video: ISU Argeș

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Mădălina, argeșeanca care a acordat primul ajutor unui pasager rănit într-un accident

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Schitu Goleşti