(VIDEO) Intervenție ISU Argeș în caz de incendiu într-un laborator al Colegiului Național “Alexandru Odobescu”!

de | 16.02.2023 16:33 | Eveniment, Pitești, Știri

Pompierii de la Detașamentul Pitești au desfășurat, în cursul zilei de astăzi, joi, 16 februarie, un exercițiu de testare a modului de acționare în situația în care un incendiu ar izbucni într-un laborator al Colegiului Național “Alexandru Odobescu”.

Astfel,echipajele au desfășurat, pe lângă misiunea de stingere a incendiului, acțiuni de căutare-salvare a victimelor surprinse de situația tactică simulată.

Ela, câinele pregătit pentru căutare-salvare în mediul urban a fost eroul zilei de astăzi, căutările fiind făcute cu ajutorul ei.

A fost prima ei misiune alături de pompierii argeșeni, iar rezultatele ne-au impresionat.

De asemenea, pentru misiunea de salvare, pompierii s-au ajutat de autoplatforma de intervenție și salvare de la înălțime, iar monitorizarea zonei a fost efectuată de către echipajul de intervenție și decontaminare comică, biologică, radiologică și nucleară, având în vedere locul de producere al evenimentului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

PITEȘTI: Tânăr de 19 ani – prins drogat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: