PITEȘTI: Tânăr de 19 ani – prins drogat la volan!

de | 16.02.2023 14:43 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

PITEȘTI: Tânăr de 19 ani – prins drogat la volan!

Inconștiență maximă a unui tânăr de 19 ani, din localitatea Țițești, județul Argeș! Miercuri, 15 februarie, șoferul, cu permisul abia obținut, a fost prins conducând drogat în municipiul Pitești.

El a fost oprit pentru un control de rutină de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, care au fost „inspirați” și au decis să îl testeze cu aparatul Drugtest, care a indicat prezența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Prin urmare, tânărul șofer a ajuns la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, care vor stabili ce substanțe a luat acesta.

În urma faptei sale, șoferul s-a ales cu permisul suspendat.

90 de sancțiuni în 24 de ore, în Pitești

În urma controalelor din trafic efectuate, ieri, de către polițiștii rutieri în Pitești, au fost aplicate 90 de amenzi în valoare totală de 5.710 lei.

Potrivit oamenilor legii, 27 dintre acestea au fost date șoferilor care nu au nerespectat regimul legal de viteză, 43 conducătorilor auto de transport marfă, 14 pentru neutilizarea centurii de siguranță și restul pentru alte abateri de la normele rutiere (utilizarea telefonului mobil în timpul condusului, neacordare de prioritate pietonilor, opriri/staționări, etc.)

Foto descriptiv Ph-online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Hoți cu ghinion! Au furat un seif dintr-o primărie, dar n-au știut că era gol

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole