Hoți cu ghinion! Au furat un seif dintr-o primărie, dar n-au știut că era gol

de | 16.02.2023 12:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Hoți cu ghinion! Au furat un seif dintr-o primărie, fără să știe că era gol

Un seif a fost sustras din sediul unei primării, însă, hoții au depus efortul fără a obține niciun rezultat, având în vedere că seiful era … gol.

S-a întâmplat noaptea trecută într-o clădire a Primăriei Slatina, unde nu exista pază. Potrivit anchetatorilor, persoane necunoscute au reușit să intre prin efracție în clădire și să fure seiful gol.

Deocamdată nu se știe cine au fost hoții ghinioniști.

La data de 16 februarie 2023, în jurul orei 07.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 februarie 2023, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii fac cercetări pentru furt calificat şi pentru găsirea persoanelor bănuite

Foto descriptiv Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un bărbat a dat foc sediului de poliție, în timp ce i se făcea dosar penal

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: