Un bărbat a dat foc sediului de poliție, în timp ce i se făcea dosar penal

de | 16.02.2023 10:15 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un bărbat a dat foc sediului de poliție, în timp ce i se făcea dosar penal

Situație greu de crezut, dar adevărată, într-o secție de poliție din România. Un bărbat a reușit să dea foc sediului oamenilor legii, chiar în timp ce i se făcea dosar penal.

Evenimentul a avut loc în Huedin, la sediul poliției, acolo unde bărbatul, în stare de ebrietate, a ajuns după ce a fost imobilizat de polițiști și prezentat miercuri instanței cu propunere de arestare preventivă.

În timp ce i se întocmeau actele procedurale, bărbatul agresiv și băut a stropit cu benzină holul sediului, iar apoi a dat foc.

Înainte de acest incident, piromanul ar fi mers într-un bar, acolo unde a consumat alcool, iar apoi a făcut un libe pe postările de socializare, în care îi injura pe polițiști: „Cine e Poliția în lumea asta? Poliția nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: „Ce te doare în viața ta?”.

Conform Știrile PRO TV, oamenii legii au evacuat sala de așteptare, iar persoanele care se aflau în interior au fost scoase pe un geam al încăperii, deoarece, din cauza flăcărilor, ușa de acces nu putea fi folosită.

Cazul a fost adus în atenția publică și de Sindicatul Europol, care consideră că acești indivizi ar trebui să fie aspru pedepsiți.

Curajul acestor indivizi este amplificat și de faptul că, în trecut, consecințele suportate de alți ,,bombardieri” au fost minore, fiind cercetați în libertate, sau au primit sentințe penale cu suspendarea ori amânarea executării pedepsei.

Câți polițiști trebuie să mai cadă victime sau să își piardă viețile în misiuni, de câte alte situații similare mai este nevoie să se petreacă, pentru ca politicienii noștri să înțeleagă faptul că este nevoie de o instituție a Poliției Române puternică, depolitizată și independentă, care să asigure ordinea publică în România”, au transmis polițiștii.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

General argeșean – prins în afacerea măștilor vândute armatei de Pițurcă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: