(VIDEO) Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Val de evenimente nefericite

de | 16.02.2023 10:57 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

(VIDEO) Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Val de evenimente nefericite

Noapte de foc pentru pompierii argeșeni, care în ultimele 24 de ore au intervenit la 7 incendii și patru accidente, cele mai multe dintre evenimentele menționate având loc noaptea trecută.

Între orele 09:00 și 16:00, pompierii au fost solicitați în cazul a două incendii, pentru stingerea flăcărilor care se manifestau la o parte din acoperișul și lambriul unei locuințe din localitatea Bradu și pentru lichidarea unui al doilea incendiu ce se manifesta la aproximativ 30 mp din acoperișul și plafonul unei case din Curtea de Argeș.

Celelalte 5 misiuni s-au desfășurat începând cu ora 19:00, iar una dintre acestea, un incendiu la o casă din localitatea Domnești, continuă și în prezent.

incendiu casa - (VIDEO) Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Val de evenimente nefericite

Foto ISU Argeș

Evenimentele s-au produs după cum urmează:
– incendiu la acoperișul și plafonul unei locuințe din localitatea Râca. La misiune au participat și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență ale localităților Izvoru și Râca;
– incendiu la acoperișul și o încăpere a unei hale din localitatea Godeni, unde misiunea de stingere a fost sprijinită cu echipaje și mijloace de intervenție de la celelalte subunități ale ISU Argeș;
– acordarea asistenței medicale și transportul ulterior la spital a unei persoane de sex masculin din localitatea Bradu, care a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare și față, probabil după ce gazele acumulate în încăpere de la un aparat de gătit au luat foc în momentul utilizării unei surse de foc;
– incendiu la o autoutilitară, care a fost distrusă aproape în întregime de flăcări, pe raza localității Morărești;
– incendiu la o casă și o anexă din localitatea Domnești, unde misiunea este în dinamică și se lucrează pentru identificarea și lichidarea focarelor de sub dărâmături.
Totodată echipaje din cadrul ISU Argeș au intervenit pentru a asigura măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor în cazul a patru evenimente rutiere care s-au soldat cu avarierea a 6 vehicule și o victimă.”, transmite ISU Argeș.

În ceea ce privește accidentele rutiere, unul dintre acestea a avut loc în jurul orei 5 dimineața, în Bascov, pe strada Serelor, după ce un autoturism a lovit balustrada și a ieșit în afara părții carosabile. Din fericire, nu au fost persoane rănite.

accident bascov - (VIDEO) Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Val de evenimente nefericite

Foto ISU Argeș

De asemenea, în jurul orei 4, o autoutilitară a fost distrusă de flăcări, în localitatea Morărești. Cauza probabilă a fost de natură electrică.

 

incendiu autoutilitara - (VIDEO) Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Val de evenimente nefericite

Foto ISU Argeș

 

Foto ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș