Încă un argeşean a intrat pe piaţa investiţiilor imobiliare din Bucureşti

de | 16.02.2023 12:30 | Știri, Din ediția tipărită, Economic, Județean

În ciuda crizei economice, piaţa imobiliară şi investiţiile în acest sector rămân foarte atractive, dovadă faptul că apartamentele din blocurile noi se vând ca pâinea caldă, cu mult înainte chiar de a fi pusă prima cărămidă. Oamenii de afaceri din Argeş au intuit potenţialul acestui tip de investiţii, iar unii dintre ei au dezvoltat proiecte rezidenţiale profitabile în judeţ, în vreme ce alţii au îndrăznit chiar să atace cea mai importantă piaţă imobiliară, cea a Capitalei.

Argeşeni pe piaţa imobiliară a Bucureştiului

Deşi este greu să te baţi cu rechinii imobiliari din Bucureşti, sunt câţiva antreprenori argeşeni care au investit cu succes în blocuri de locuinţă în Capitală. Cele mai mari proiecte rezidenţiale le-a dezvoltat Valentin Vişoiu, managerul grupului Conarg, iar exemplul lui a fost ulterior urmat şi de către alţi oameni de afaceri din judeţul nostru: Marian Cazacu – manager TBM Grup sau Cătălin Ene și Sorin Mihai Cîrstea, patronii de la Macro Suin, sunt doar câţiva dintre ei.

Proiect rezidenţial în inima Capitalei

Cel mai nou „membru” al grupului select al investitorilor în imobiliare pe raza Capitalei este Vasile Dănescu, antreprenorul argeşean care a construit recent un superb ansamblu de case şi apartamente în zona restaurantului Magic, la marginea Piteştiului, pe teritoriul comunei Moşoaia.

vile danescu proiect trivale

Ambiţiile dezvoltatorului piteştean au depăşit însă graniţele judeţului. Acesta a cumpărat un teren de circa 2100 mp pe strada Glădiței, nr. 15-17, între ansamblul Asmita Gardens și showroomul Mercedes-Benz Autoklass București Sud.

Pe acest teren, Vasile Dănescu a ridicat deja structura unui bloc cu 11 etaje, un proiect imobiliar care poartă denumirea de Echo Tineretului și care va avea în componență 77 de apartamente cu 2 camere și 33 de apartamente cu 3 camere, plus un număr de 113 locuri de parcare, dintre care 54 supraterane în sistem Klaus, 18 supraterane exterioare și 42 subterane.

Apartamente de aproape 200.000 euro

Apartamentele construite de argeşean în inima Bucureştiului, aproape de Splaiul Unirii, se vând cu preţuri destul de piperate: astfel, cel mai ieftin apartament de două camere costă 114.000 euro plus TVA, în vreme ce apartamentele de trei camere pornesc de la 161.980 euro plus TVA şi pot depăşi 190.000 euro. De asemenea, potrivit anunţurilor de pe site-urile de profil, un loc de parcare se vinde cu 13.000 euro + TVA.

Potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului care se ocupă de vânzări, deocamdată aceasta este singura investiţie din Bucureşti a lui Vasile Dănescu, însă acesta este în căutare de noi terenuri care prezintă oportunităţi de ridicare a unor noi proiecte rezidenţiale în Capitală.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Război total între patronii de la Dianthus! Se luptă pentru eliminarea reciprocă!

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Vasile Dănescu