Copiii de la Elite Kids au devenit exploratori în lumea dispărută a dinozaurilor!

de | 16.02.2023 12:25 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Elite Kids le oferă copiilor șansa de a deveni exploratori în lumea dispărută a dinozaurilor!

 

Atelierul Tematic “Lumea Dispărută a Dinozaurilor” le-a oferit oportunitatea de a descoperi atăt dinozaurii cât și mediul în care aceștia au trăit.

Elite kids

 

Pe rând, micuții exploratori au descoperit oasele dinozaurilor îngropate în nisip, după care au mers în laboratorul Elite Kids unde se aflau: un microscop, eprubete, lamele, pipete, toate pentru a analiza cu atenție părți din corpul dinozaurilor!

 

Elite kids

Astfel de ateliere creative sunt organizate lunar în cadrul grădiniței, tocmai pentru modelarea personalității și stimularea creativității proprii.

Atelierele creative sunt susținute în fiecare sfârșit de lună, după ce cadrele didactice termină proiectele tematice pentru consolidarea și aprofundarea competențelor dobândite.

 

Elite kidsElite kids

 

Elite Kids a fost gândită în ideea de a veni în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici. Copiii vor fi îndrumați spre a-și dezvolta personalitatea prin multe activități interactive predate de personal de specialitate și a numeroaselor ateliere educaționale.

Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, se oferă o gamă variată de activități de dezvoltare personală (limba engleză, limba franceză, muzică, tenis, înot, artă teatrală).

 

Elite Kids Elite

 

Elite Kids este o grădiniţa privată autorizată .

Aceasta este situată pe Str. Razboieni nr. 35C, într-o zonă linistită, ferită de zgomotul provocat de traficul intens al oraşului.

 

Elite Kids

Mai multe informații legate de grădinița Elite Kids puteți afla pe site-ul https://elitekids.ro/ sau la numărul de 0742092191.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grădinița Elite Kids