(Video) Mai multe mașini avariate! Sancțiune aplicată de polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1

de | 20.06.2024 16:10 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București-Râmnicu Vâlcea au fost sesizați în această dimineață de către mai mulți participanți la trafic despre faptul că autovehiculele pe care le conduceau ar fi suferit avarii în urma rulării peste un element al unui rost de dilatație de pe partea carosabilă, în zona km.109 al Autostrăzii A1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au constatat că cele sesizate se confirmă, avariile fiind provocate de un element dislocat al rostului de dilatație din zona unui pod, la km 109 al Autostrăzii A1 București-Pitești, pe sensul de deplasare către Pitești.

În acest sens polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostradă A1 Bucuresti-Râmnicu Vâlcea au asigurat protecția zonei periculoase, pentru a nu se înregistra și alte incidente până la intervenția administratorului drumului public, ai cărui reprezentanți s-au deplasat la fața locului și au luat măsuri de remediere a deficienței.

Oamenii legii au întocmit de asemenea documentația necesară conducătorilor auto, fiind eliberate autorizații de reparație auto, pentru patru autoturisme.

În urma abaterii constatate reprezentantul administratorului drumului a fost sancționat cu amendă în valoare de 3.465 de lei (21 de puncte amendă), conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

 

Video: IPJ Argeș

Foto: captură video

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Redeschiderea Eurial Invest Pitești – Oferte Excepționale la Mașini Noi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | București | Pitești | Râmnicu Vâlcea | Vâlcea

Ultimele articole