( VIDEO ) Personalul Național de Stins Incendii participă la ceremonia de la Atena!

de | 02.07.2022 13:28 | Știri, Administrație, Județean

În decursul zilei de astăzi, 2 iulie, personalul modulului național specializat de stins incendii de pădure a participat la ceremonialul de deschidere al programului pilot de pre-poziționare. Acesta a fost organizat în incinta Academiei de Pompieri din Atena.

La această activitate a participat o delegație din cadrul Ministerului Crizei Climatice și Protecției Civile. Delegația a fost  condusă de ministrul Christos Stylianides și viceministrul Evangelos Tournas, dar și de reprezentanți din cadrul Corpului de Pompieri Eleni.

arges isu - ( VIDEO ) Personalul Național de Stins Incendii participă la ceremonia de la Atena!

Pompierii români vor executa o recunoaștere în teren cu un efectiv constituit din 21 de forțe și 5 mijloace de intervenție. Acest eveniment va avea loc după finalizarea activității!

Modulul de specializarea poate fi alocat la intervenție, începând cu ora 11:00, prin solicitarea ofițerului de legătură.

isu arges - ( VIDEO ) Personalul Național de Stins Incendii participă la ceremonia de la Atena!

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un executor judecătoresc din Argeș a furat banii din 152 de dosare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole