anchetaonline.ro

( VIDEO ) Creștere de cannabis în urma unor percheziții domiciliare!

de | 02.07.2022 14:58 | Știri, Eveniment, Național

La data de 30 iunie a.c., Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. Craiova, au desfășurat, în data de 30 iunie, o acțiune privind traficului de droguri de risc, în județele Dolj și Olt.

 

Astfel, polițiștii DIICOT au efectuate un număr de 4 percheziții domiciliare. La unul dintre imobile a fost găsită o instalație indoor aferentă culturii de cannabis. De asemenea, în urma perchezițiilor, au fost ridicate 3,1 kg de cannabis, 67 de semințe de cannabis, 4 telefoane mobile, 7.046 de lei și 140 de euro, două persoane fiind conduse la audieri.

Astfel, după administrarea probatoriului, doi bărbați au fost reținuți în baza lui. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani, din municipiul Slatina și un tânăr de 23 de ani, din municipiul Drăgășani. Reține a fost dispusă pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

( VIDEO ) Personalul Național de Stins Incendii participă la ceremonia de la Atena!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | Dolj