(VIDEO) Argeș: Un câine și un pui de pisică au fost ucise cu cruzime

de | 27.07.2023 08:52 | Eveniment, Județean, Știri

Doi bărbați au fost reținuți în cursul serii de ieri, 26 iulie, de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Argeș, în urma cercetărilor desfășurate sub supravegherea unităților de parchet competente, în două dosare penale ce privesc săvârșirea unor infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept.

În primul caz, un bărbat de 35 de ani din Mozăceni și-a ucis câinele cu un cuțit. Pur și simplu i-a tăiat gâtul.

Gestul său a fost reclamat la poliție de o vecină a bărbatului, siderată de această cruzime. Polițiștii l-au audiat, iar explicația lui a fost că animalul era bolnav și a vrut să îi curme suferința.

Câinele va fi dus la Direcția veterinară pentru necropsie.

Pentru administrarea probatoriului, trupul neînsuflețit al câinelui a fost transportat la D.S.V.S.A. Argeș, în vederea efectuării necropsiei, totodată fiind identificat și ridicat pentru cercetări și obiectul vulnerant.”, transmite IPJ Argeș

În al doilea caz, un bărbat de 64 de ani din Galați care venise la Pitești la niște prieteni, beat fiind, a luat de coadă un pisoi de aproximativ 3 luni și a dat cu el de un copac până l-a omorât. Polițiștii l-au găsit cu capul zdrobit lângă copac.

Trupul neînsuflețit al puiului de pisică a fost identificat la fața locului, cu urme de violență la nivelul capului.”, transmite IPJ Argeș

Pentru aceste fapte abominabile cei doi bărbați au fost reținuți, urmând a fi duși, în această seară, în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

sursă foto/video IPJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Țițești: Accident între o autoutilitară și o căruță

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: D.S.V.S.A. Argeș | Galați | Mozăceni | Pitești | Protecția Animalelor