Intrarea este liberă. Seară de jazz, la Filarmonica Pitești

de | 27.07.2023 08:47 | Știri, Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești vine cu o veste bună pentru cetățeni. Filarmonica Pitești organizează vineri, 28 iulie, de la ora 19:00, la Centrul Multifuncțional, concertul cameral susținut de Aleka Potîngă și Chris Guilfoyle, invitat special Mike Alex. Intrarea este liberă!

«Aleka Potîngă și Chris Guilfoyle s-au cunoscut pe scena de jazz din Dublin (Irlanda). Amândoi au fost descriși drept „staruri în ascensiune” ale scenei de jazz irlandeze de The Irish Times. Au lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din jazzul irlandez, inclusiv Ronan Guilfoyle, Michael Buckley și Tommy Halferty, precum și cu vedete internaționale: Tal Cohen, Eric Ineke, David Liebman și Jim Black. Aleka și Chris își adună cunoștințele diverse pentru a crea o perspectivă nouă și incitantă asupra duoului tradițional de chitară și voce. Cu experiența lui Chris în muzică electronică și mathrock și experiența Alekăi în muzică clasică, având numitor comun jazzul contemporan, cei doi reușesc să creeze un sound original». Li se alătură, ca invitat special, Mike Alex, unul dintre cei mai activi basiști de pe scena românească. În program, piese cunoscute de jazz, bossa nova și aranjamente moderne ale unor piese tradiționale românești ce urmează să fie lansate pe viitorul EP al Alekăi Romania: ”Songs of Love and Longing”.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un nou proiect pentru Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești

Ultimele articole