(VIDEO) Polițistul salvator este noul adjunct al Poliției Mioveni!

de | 30.03.2023 18:54 | Știri, După locație, Eveniment, Importante, Județean

Ofițerul Dragoș Tinca a fost certificat oficial ca fiind noul adjunct al Poliției Orasului Mioveni. După o perioadă de incertitudini cu privire la formula de conducere a acestei structuri, lucrurile par să se reașeze.

Interimar și apoi înlocuit temporar, iar reîntors interimar, comisarul șef Dragoș Tinca (cunoscut după ce a salvat doi copii de la înec printr-o intervenție curajoasă în timpul liber) a devenit din nou și oficial al doilea om din poliția condusă de Cristian Mihalcea.

Dragoș Tinca s-a remarcat în luna iunie a anului trecut, când a salvat de la înec doi tineri ce s-au avântat într-o zonă periculoasă pe Râul Târgului (Bemo Mioveni).

Întregul eveniment a fost transmis pe pagina oficială MAI, după ce superiorii și colegii comisarului argeșean și-au manifestat respectul și admirația pentru modul în care a operat contra cronometru.

Dragoș Tinca și-a pus viața în pericol pentru a salva doi tineri de la înec. Deși comisarul argeșean se afla în timpul liber, el trecuse pe la serviciu în momentul primirii apelului de urgență. Acesta a decis să meargă alături de colegii săi pentru a le oferi o mână de ajutor.

Ajuns la fața locului, fără să stea pe gânduri, a sărit în apă pentru a-i salva pe cei doi. El a reușit să îi tragă pe un bolovan și să îi țină la suprafață până la sosirea echipajului de pompieri, care i-a extras în siguranță.

Ulterior, Dragoș Tinca a fost premiat de ministrul de Interne:

 

Foto credit: Argeș Știri

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un copil de 2 ani a fost găsit singur pe stradă de un echipaj de poliție!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole