(VIDEO) Prefectul spionează primarul înainte de alegeri!

de | 08.02.2024 19:06 | Știri, Eveniment

Situație hilară în județul vecin, Olt. Prefectul liberal Mario de Mezzo îl spionează pe primarul municipiului Slatina, Emil Moț, de la PSD.

Mărturie stau imaginile de pe o cameră de supraveghere pe care primarul a instalat-o la casa socrului său din comuna Slătioara.

Pe imagini se vede foarte clar cum prefectul, îmbrăcat elegant, merge cu pantofi de lac prin glod și se uită printre gard la ce fac în curte rudele primarului.

Copilul primarului, care se afla la bunici, îl vede pe prefect și își sună tatăl, moment în care prefectul o rupe la sănătoasa spre mașina instituției cu care se deplasase până acolo chiar în timpul programului.

Motivul gestului prefectului este că intenționează să participe la alegeri pentru Primăria Slatina și vrea să știe tot ce face primarul. În acest context, primarul municipiului Slatina spune că va folosi aceste imagini pentru a face o sesizare la poliție pentru hărțuire.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 19 ani a fost arestat pe Aeroportul Otopeni! Acesta furase un pistol de un fost ofițer SRI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: